Fortsæt til indhold
FRI FRAGT OVER 999KR.
FRI FRAGT OVER 999KR.

Land

Handels / Leveringsbetingelser

Firma information: 

Musik-butik.dk

Lusigvej 20, 6430 Nordborg

CVR:40181482

Mail: kontakt@musik-butik.dk

Tlf: +45 22 53 36 35

 

Når du bestiller på www.musik-butik.dk

 

Når du bestiller varer hos os, forsøger vi at afgive ordrebekræftelsen indenfor 24 timer hvor du vil modtage en ordrebekræftelse.

Der kan frit vælges mellem leverings muligheder som GLS, Postnord, DAO, Click&Collect etc.

 

 

Betaling

Musik-butik.dk modtager følgende: Visa, Mastercard, Visa-Dankort, Mobilepay, Apple pay, Google pay, EAN og paypal. Vi tager ingen kortgebyrer. Du vil modtage en ordrebekræftelse kort efter ordren er afgivet. Og betalingen trækkes først når varen afsendes fra vores lager, du modtager en forsendelsesbekræftelse samtidigt.

 

Fragt/levering

Vi benytter Shipmondo som partner, og der bruger vi GLS, Postnord og DAO som fragt udbyder, det kan frit vælges i leveringsdelen af ordren. Vi prøver at efterleve 2-3 dages levering og det lykkedes i langt de fleste tilfælde.

 

Retur- og fortrydelsesret

Du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos denckersoun.dk– uanset om du handler på vores webshop eller i vores fysiske butikker.
 
Hvis du fortryder dit køb, skal du kontakte os inden fristens udløb. Det kan du gøre ved at skrive til os på info@denckersound.dk. 


Du kan også vælge at ombytte eller returnere din vare i en af vores fysiske butikker. Husk at medbringe den medsendte faktura.

Bemærk at retur- og fortrydelsesretten frafalder ved montering af eks. remholder eller pick-up – også selvom denne er monteret i forbindelse med køb

Skaffevarer kan ikke returneres medmindre det er aftalt direkte med Kenneth Pedersen

Reklamation/Retur

Hos Musik-butik.dk har du altid 36 mdrs garanti på alle nye produkter og det betyder at du kan få varen repareret, ombyttet eller refunderet alt efter den pågældende omstændighed, Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 Bugte varer har altid 12 mdrs reklamation.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@denckersound.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr